Monday, October 27, 2008

...emo vs epi=???

............salam.........
aku tulis ni....sbb kakak aku yg suh tulis........
hehehee...
first...
aku nak ucap tahniah kat dia..
sebab akhirnya..
dia dah sah jawatan.....
so...
dah sah la jawatn dia sbg ustajah!!
second...
sebenarnya aku baru je bebaik ngan dia..
sbb mgu lepas...
aku perang dingin ngan dia..
mgu lepas gak..
mgu aku diuji..
kakak aku ckp...
aku bernasib baik sbb tuhan uji aku..
maksudnya..
tuhan sayang aku...
ye r..
kalau aku tak diuji dlm masa 41 hari..
n aku epi jewww..
maknernyerr..
tuhan x syg aku..
alhamdulillah...
aku terpilih sbg insan yg tuhan syg..
ketiga...
mgu lepas juga...
mgu bermasaalah aku..
dimana xde sorang pun tau...
aku der big prob!!
ya ALLAH...
alhamdulillah..
aku dpt settle gak...
wlpn aku terpaksa mnyusahkan org lain..
soryy...
ermmm....
xtau nak ckp pe lagi...
aku cuma bersyukur sbb tuhan masih syg aku...
bantu aku settle prob aku..
kepada ustazah azlinawati abd kadir merangkap kakak aku..
u cbr i kan..
seeee..
i dah tulis pun...
sooooo...
agp je r ni hadiah besday u...
disc ayat2 cinta tuee...
cancel ok!!!
deal!!!!
goooood........

Monday, October 20, 2008

.........kenangan raya..

..dah lama aku x update blog aku ni..since raya hari tue..hehehe..busy la katakan..
kat sini..aku nak kongsi aktiviti2 aku tem raya baru2 ni...
aku rasa blom terlambat lagi tuk share story ngan korang....
raya thn ni laa raya plg adventure buat aku..
sbb aku ngan famili2 besar aku yg lain...dpt menghabiskan masa kat tempat2 yg xpnh ktrg pergi..
raya tahun ni juga aku dpt pergi ke tempAt2 yg aku nak pergi..
hehehe..
kat sini..aku dah update dah pic2 aku with famili aku..
korang tgk la yeaa...
nanti aku akn update g pic2 aku yg lain...
k.......
time kasih sbb masuk blog aku....!!!!!
"majulah blog untuk diri sendiri"...

Sunday, October 19, 2008

pic tunang abg aku..(raYA ke4)

..abg aku pun dpt cincin..hehe..
..lepas dapat cincin..kena cium tgn mak mertua..hehehe
....dah selamat semua...masa tuk bergambar!!
...bergambar lagi...hehehe

.....hantarn tuk pihak pompuan....
...kek tunang dari pihak pompuan..
...hehe..pic x bp jelas..yg kuning tue..nhtrn dr pihak pompuan..

.......kek ??!!heheh..sedap kek ni.....ada aura kek tunang..rugi x mkn..hehe

..ni aina syaqirah..hehe..adik sedara aku yg plg byk mulut...
..suka la tue!!hehe..selepas selamat ditunagkan...
..detik2 cincin disarungkan....dap..dap..dap..
...kena salam bakal mak mertua....hehehe.... ..selamat........hehehe..


..hOliday+raYA=e.p.y!!!

..luving kapel!!!ahakz!!!
.....sori2..xknal..hehehe
.....kupu2 ke rama2..ntah..aku pon x tau..hehe..
.......romantik time!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!....
....hehe..menuju ke lokasi seterusnya!!yeargh!!

..yg kat dpn tue,abg aku,adik aku,macik aku laz skali..kakak aku..
.....ni abah ngan mak...(en abd kadir & her beloved Puan rusnah)
..kena gigit boya!!!!!!!......
...abah ngan adik bongsu aku..(mohd firdaus)
......dating g..hehehehe......






...ni la aktiviti famili aku tem raya tue..hehe..
...pic first tue pic adik aku ngan adik sedara aku..adik aku yg lelaki tue..abah aku pun join gak men benda tue..hehehe..jambatan panjang tue..pic dr menara..

Tuesday, October 14, 2008




..hehe..tem ni ktrg dah siap wat jungle trakking..yeeeeeeee!!!!!