Wednesday, September 17, 2008

..koraNG raSE mN saTU kaRAkter KOraNG???

............sOpaN??????.......................




..........cOmEl????MAnJa?????.......


.......ayU taPI BRutaL????............. .............BRutal???????.....................



(*NI PIC ADIK MEMBE AKU..HE3..DSBKN DIA NI COMEL..AKU PLH DIA JD MODEL TUK TAJUK KALI NI..HE3)

pe yg korang dpt lihat dlm pic ni?????


Sunday, September 14, 2008

InDie??ApE tuE??

ermm??INdIE??hehehe.kebanyakkan Yg msK bLOg Aku sume TaNYa KaT akU..KNP PILIH INDIE??INDIE TUE APA??HINDUSTAN KEW??perghhhhhhh..huhuhu..der ker patut..tak patut langsung laa..huhuhu...sbnrnye aku plh prktaan ni ada sbbnyer..kalau krg nak tau..ni per yg aku bc r..indie ni mrupakan ringkasan bg perkataan INDEPENDENT yang bermksud bebas..freedom..then dpendekkan mnjd INDIE...and now..kalau krg perasan..mkn ramai band2 yg memlilh utk mnjd indie band spt bittersweat,moonlight,KAMI,The cry sister&aku tau yg plg krg gle2 kan sgt..mst la band payung tue kan..alaa..HUJAN..hehe..ok..bebalik semula(ms tuk siyuz)hehe..ke cita asal kita..aku mmlh indie tuk tema blog aku sbb aku tanak terikat..aku nak bebas..bebas dr segala-galanya..aku tanak tumpu pd satu topik jew..boring r..cb krg bygkn..stiap ms..krg just buat bnda yg sm jew..nak ker??aku tanak..aku nak belajar bebaskan diri aku...so..korang yg nak indiekan prob korang..leh r join kat sini..shout out jew mslh krg kat sini..heheheh...pas tue..kita leh r cite lbh lanjut sal indie..sbb aku pun msh krg arif sal indie ni..tp..satu yg aku pasti...pe yg aku mau skrg..semasa membuat blog ni..aku nak hidup aku bebas!!!!!!!

Saturday, September 13, 2008

..seUMpama raMA2...TERbang bebaS DI udara...

....erm,,,cuba krg tgk pic nie??nmpk mcm best je kan..sepasang rama2 terbang bebas mencari kehidupan....nmpk mcm tenang je kan...mcm best sgt...kat pic ni..nmpk sgt rama2 ni bahagia..cam xde prob je kan...aku sk rama2..sbb..rama2 cantik..begitu indah ciptaan TUHAN kan..xde yg x sempurna..semuanya sempurna..org putih kata PERFECT!!!!hehe...mcm mana krg aflikasikan mksd sbnr sempurna?mcm mana nak jd sempurna?mcm mana krg sempurnakan hidup korang???hehe..share r kat sini..aku rasa..hidup aku hya akn sempurna bila aku dah ada khidupan sendiri..semuanya aku lkukan mgikut akal fikiran aku..kptsn semua di tgn aku..ermm.. tp korang lak camne????

..jom releaSE Jap.......

..ceritanya berkisar di sebuah ladang penternakan ayam yg terletak di gunung semanggul(huhu bkn nm sbnr..lokasi trpksa dirahsiakn..hehehe.Di sana ada 35 ekor ayam betina n just ada sekor je ayam jantan..tue pun dah tua dah..huhuhu(rugi ayam2 tue kan..hehe).disebabkan ayam tue dah nak monopous..maka..si penternak ayam itu pun membeli seekor ayam yg lg muda n mantap(wuiiyoooooooo..mantap tue).Ayam tua itu pun jeles.ye r..sblm ni dia je jantan..ni tiba2 lak der ayam jantan kacau line..hangin laaa..hehehe....maka si ayam tua itu pun befikir mcm mn nak singkirkan saingannyer itu..maka si ayam tua itu pun memulakn dialog suai kenal(ala mcm taaruf laa konon tue hehehe)
ayam tua:ermmm..ko jgn lak tamak sgt yerr..kl ko nak sgt aym2 betina tue..ko leh amek 10 jer..yg lain aku punye..
ayam macho:ish..pehal lak..sk ati aku r nak amek bape..ko nak warning2 ni np??ko larat ke hah??
ayam tua:eh..berlagak eaa..huh..ko lom knl lg aku sp..(ni dialog dlm hati bedal dia)..owh ko kata aku x lrt eaa..pe kata kita bertanding?ko nak x?
ayam macho:eleh..ok..pe yg ko nak lwn sgt ngan aku yg macho ni??poyo r ko aym tua..sengal+senget(hehe ayam pun pandai gn prktaan ni)
ayam tua:kita tanding lari..tp dsbbkn aku tua...aku lari awl skt dr ko..aku lr 50 m dl..ok?
ayam macho:eleh...erm..aku ok jerr..
Maka pertandingan pun bermula..si ayam tua berlari dulu 50 mtr lbh awal diikuti dgn si ayam macho yg berlari tahap gaban..tetapi...br 2 mtr ayam macho lari...dia dah kn tembak oleh penternak ayam tersebut....KENAPA EAA????
..HEHEHE..penternak ayam tue ckp camni....
:>KURANG AJO NYER AYAM JANTAN..HOMOSEKS JUGA RUPANYER..iiiii..ERAN TOL LA..KNP LA SEMUA AYAM JANTAN YG MUDA AKU BELI SUKA SGT KEJOR2 AYAM TUA AKU NI....DUNIA2....ERMMM
(#pengajaran:jgn main2 ngan org yg lg tua dr kita..kita kena hormat..sbb org tua ni byk trick..byk pglm..hehe)
>>>korang yg bc story ni komen la eaa..hehe...hati2 ngan ayam tua..bahaya!!!

...Shut up!!!!!!!!!!!!!!!!....
......nape eaa??..org seLALu merungut kalau ditimpa msLh??
aku pun saMA gak cam dorang..ermmm..kenapa??aku rasa...hidup ni Mgkn x berMAKna KALau X pnh DitimPA MUsibAh..ermm??koRAng Rasa mcm ne??..pnh x krg ditimPA mslh sampai KOrg pts ASa???....aku Rasa..semua org PNH mengalaminya ..right??..xde sape YG TER kecuaLi..hehehe..unTung GAk KLAu xpnh kenA Kan..huhuhu..tp..bg KITa yg PNH DItimpa mslh mcm TUe untUNg gaK Sbb Mslh Tue memataNGKan BUah FIkiran kita..heheeh..tp aku lom ckp MAtang lg..huhuhu..mGKN..aku Akn diTIMPa mslh lg KOt...huhuhuhuhu..koraNG Lak cmnne??PERsoaLANYE di SINI..cmNE krG SEttle dowN MSLh koRANG???????bg r pETUA sikit..kITA kongSI2..hehehe..lm2 JD bukit...kikikikiki..

..InDIE??FREedom??

....jom boRAk2 psl KEhidupAN Kat sini...
....kaT SinI..mcm2 YG blh dIborakkan..
....prob??....
....bluR??...
...jOm LUAhkan KAt sini...
..BLOG ni KHAs tok KORANG yG NAK INdiekaN N fREEdom KAn OtaK koRAng....
.................JOm................................